Language:
Comutare în navigare
Cerere de ofertă
închide
  • Menu
  • Setting

Despre noi

Înființată în anul 2000, S.C. GRAFORM SRL are sediul principal în Cluj-Napoca și punct de lucru în București. 

Firma noastră comercializează o gamă largă de: utilaje și consumabile pentru diferite tehnici de prelucrare a hârtiei, ca tehnica tipografică, serigrafică, de imprimare la cald, flexografică și de confecționare de ambalaje. Misiunea noastră este să oferim cea mai simplă, convenabilă și eficientă metodă de a satisface cerințele clienților noștri. Angajații au urmat cursuri specializate în domeniul de activitate al firmei.

Având la bază produse și servicii extrem de variate de înaltă tehnicitate, încercăm să fim partener de încredere pentru clienții noștrii. Dorim să fim un sprijin real în creșterea afacerii dumneavoastră și prin prezentarea și introducerea în producție a unor noutăți tehnice din domeniu.

Printre principalii noștri furnizori din Germania, Austria, Anglia, Italia, China, Taiwan, SUA și Ungaria, amintim Voestalpine Precision Strip Gmbh, Unimark kft, UPG Ltd, GNU Gmbh, Hirsch Gmbh, Gerdins Ltd, Praego Patrizen Gmbh, Thomson Ltd, Drucktech kft, Elektroprodukt kft, Laminator kft, Magnesium Elektron Ltd, Chenhui Ltd. Desfacerea produselor o facem în toată țara (și peste hotare), printre clienții noștrii fiind majoritatea fabricilor de carton ondulat, de ambalaje din carton și hârtie, foarte multe tipografii mici și mari, confecționeri de ștanțe și clișee.

 

În speranța interesului dumneavoastră pentru ofertele noastre, vă invităm să ne contactați.